ביום שבו הגעתי פעם ראשונה עם הקניות מהסופר לקרוואן לא חשבתי שנצליח להכניס הכל לתוך המקרר והארונות
אבל עם קצת "הנדסה" הכל נכנס למקומו.
|
אז איך נהנדס נכון
את המזון בקרוואן ?
הנה שישה כללים
פשוטים להנדסה נכונה:
- נפרק את
המוצרים מתוך האריזות שלהם (קופסאות קרטון
של הפיצה או הארטיקים )
- נפריד את
המעדנים לבודדים
- את הבקבוקים של הקטשופ/מיונז/חרדל נשים בתוך
מגירת הירקות שהיא עמוקה יותר ובכלל היא תשמש אותנו עבור הרבה יותר דברים מאשר רק
ירקות למשל לקופסא של הביצים.
- אם החלטנו
להביא אתנו בשר מהארץ נקפיד להביא אותו בקופסאות פלסטיק שטוחות ומרובעות, עם אתם שואלים מה הכי טוב להביא אז התשובה היא
: חזה עוף פרוס דק, בשר טחון.
- נקצה ארון מעל הכיריים בו נשים את הלחמים,
קורנפלקס וחטיפים למיניהם שלוקחים נפח אך אין להם משקל.
- את קופסאות
השימורים נשים בארון נמוך כך שלא יפלו עלינו או על המשטח כאשר נפתח את הארון בזמן הנסיעה או בחניון.