ביום שבו הגעתי פעם ראשונה עם הקניות מהסופר לקרוואן לא חשבתי שנצליח להכניס הכל לתוך המקרר והארונות
  אבל עם קצת "הנדסה" הכל נכנס למקומו
.

                          

אז איך נהנדס נכון את המזון  בקרוואן ?

הנה שישה כללים פשוטים להנדסה נכונה:

  1. נפרק את המוצרים מתוך האריזות שלהם (קופסאות קרטון  של הפיצה או הארטיקים )
  2. נפריד את המעדנים לבודדים
  3. את הבקבוקים של הקטשופ/מיונז/חרדל נשים בתוך מגירת הירקות שהיא עמוקה יותר ובכלל היא תשמש אותנו עבור הרבה יותר דברים מאשר רק ירקות למשל לקופסא של הביצים.
  4. אם החלטנו להביא אתנו בשר מהארץ נקפיד להביא אותו בקופסאות פלסטיק שטוחות ומרובעות, עם אתם שואלים מה הכי טוב להביא אז התשובה היא :  חזה עוף פרוס דק, בשר טחון.
  5.  נקצה ארון מעל הכיריים בו נשים את הלחמים, קורנפלקס וחטיפים למיניהם שלוקחים נפח אך אין להם משקל.
  6.  את קופסאות השימורים נשים בארון נמוך כך שלא יפלו עלינו או על המשטח כאשר נפתח את הארון בזמן הנסיעה או בחניון.