מפעל הגבינות - La Maison du Gruyere מאפשר כניסה אל מרכז המבקרים ומפעל הגבינות.
במהלך הסיור במחלבה ניתן לצפות בכל שלבי הייצור של הגבינה, החל מהפרות דרך המרעה שבהרים ועד לטעימת המוצר המוגמר.
בצמוד למחלבה ולמרכז המבקרים יש מסעדה וחנות המציעות מבחר של מוצרי המקום.
טיפים ועצות חשובות:
- שעות פתיחה: בחודשים יוני עד ספטמבר, בין השעות 09:00 ל- 19:00; בחודשים אוקטובר עד מאי, בין השעות 09:00 ל- 18:00.
- השתתפות בהכנת גבינות: מ- 09:00 עד 11:00, ומ- 12:30 עד 14:30, 3-4 פעמים ביום, תלוי בעונה.
- כניסה אחרונה למפעל כחצי שעה לפני הסגירה.
לחצו כאן למעבר לאתר האינטרנט של האתר